Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Kapor a kapustnica v kúpeľoch

.sponzorované .promotion .promotion

Doprajte si na Vianoce všetko, čo milujete. Strávte čas s rodinou pri nádherne prestretom stole, vychutnávajte si prvý kúsok vyprážaných podkovičiek z kapra, lahodne krémový majonézový šalát a kapustnicu, ktorej omamná vôňa vám zostane v pamäti aspoň do osláv Nového roka. Ale počkať!

Kapor a kapustnica v kúpeľoch

presne v tomto harmonickom a romantickom rozpoložení zotrvajte, zasnívajte sa. Do momentu, kým vám v hlave nezačne blikať kontrolka. Čo kontrolka, rovno maják!

kedy, povedzte mi kedy?

Máme zakorenené, že Vianoce musia byť domáce a na všetkých frontoch perfektné. Dá sa pri tom oddychovať!? No nedá. Výsledkom sú mamy a tatovia, ktorí po sviatkoch radosti a pokoja vyzerajú nanajvýš neradostne a nepokojne. Využite jedinečnú príležitosť užiť si Vianoce mimo domova. 

Rezervujte si vianočné a novoročné pobyty v piešťanskom kúpeľnom hoteli Esplanade a užite si sviatky bez starostí.

Vašou jedinou úlohou počas tohtoročných Vianoc a Nového roka bude aspoň ako-tak načas prísť na masáž, do sauny, či do legendárneho piešťanského Bahniska alebo Zrkadliska. Určite skúste i komfort   najväčšieho  balneologického centra s rozlohou 7 000 m2. To je to jediné, čo budete riešiť. Beriete? 

V štvorhviezdičkovom piešťanskom hoteli Esplanade na Kúpeľnom ostrove sa ochotný personál postará o tradičnú vianočnú večeru pre vás i vašich blízkych a nebude vám chýbať ani vianočné pečivo, dobré pitie a prekvapenie. 

tradície sú na to, aby ste si ich užili

Neváhajte. Spraviť si Vianoce či Nový rok po svojom  nie je hriech. Je to vykročenie z každoročnej rutiny, ktoré vás presvedčí o tom, že sa to dá aj inak a že Vianoce nie sú už len „vyšpičkovaním“ celoročného zhonu, ale môžete ich aj so svojimi najbližšími prežiť v príjemnej atmosfére, hoci aj mimo domova. Unikátne miesto, ktorého pridanou hodnotou sú liečivé prírodné zdroje, si už po stáročia užívajú mladí, starí, zdraví i chorí. Prajeme vám krásne sviatky a radi vás uvidíme počas sviatkov na Kúpeľnom ostrove v štvorhviezdičkovom hoteli Esplanade. 

www.ensanahotels.com/esplanade/sk

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite