Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Personalizovaný wellness

.sponzorované .promotion .promotion

To, že to nebude len taký hocijaký wellness, pochopíte v momente, keď sa dostaneme k číslam. Wellness v ponímaní jedinečného slovenského Kúpeľného ostrova totiž nadobúda úplne iný rozmer. A pri rozmeroch nemáme na mysli iba jeho rozlohu.

Personalizovaný wellness

Balnea Health Spa je najväčším a najmodernejším balneologickým centrom v strednej Európe. Keď vám už svitá, že hovoríme o obrovskej ploche 7 000 m2  kúpeľného a rehabilitačného komplexu na piešťanskom Kúpeľnom ostrove, nech sa vám tento priestor spojí so 4* kúpeľným hotelom Esplanade

Balneologické centrum je rozdelené na tri pavilóny s kúpeľnými a rehabilitačnými priestormi, ktoré nemajú na Slovensku obdobu. Po vyšetrení a konzultáciách s medicínskym tímom je každému klientovi zostavený balíček procedúr na mieru tak, aby mu priniesol čo najväčší úžitok a relax zároveň. 

V prípade, že si medzi procedúrami budete chcieť kvalitne oddýchnuť, máte k dispozícii wellness a saunový svet. Okrem fínskej, infračervenej a parnej sauny si užijete vnútorný či vonkajší bazén alebo môžete vyskúšať, milé dámy ale aj páni, niektorú zo skrášľujúcich alebo omladzujúcich procedúr. 

príďte do Piešťan zažiť svoj malý zázrak

O kvalite a účinkoch liečby, ktorú klienti dostanú práve na Kúpeľnom ostrove, hovoria čísla. Ročne sa v Balnea Health Spa vykoná viac ako milión liečebných procedúr. Zaujímavosťou je i ergoterapeutické centrum, ktoré pomáha klientom v rehabilitácii po traumách a zvyšuje ich schopnosť opäť sa plnohodnotne začleniť do každodenného života.  Rezervujte si svoj wellness na mieru ešte dnes!

Keď si chcete užiť vzácne geotermálne prírodné zdroje vyvierajúce z hĺbky viac ako dva kilometre a zároveň si pochvaľovať aj vysokú úroveň ubytovania a hotelových služieb, nech je hotel Esplanade vašou prvou voľbou. Je komfortný, vzdušný, svetlý a čistý. Keby ste si z ponuky hotelového ubytovania nevedeli vybrať, prijmite naše srdečné odporúčanie siahnuť po modernej priestrannej izbe z kategórie Premium.

Všetky potrebné informácie nájdete na www.ensanahotels.com/esplanade/sk

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite