Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Otvorte sezónu luxusu

.sponzorované .promotion .promotion

Splyňte s luxusom, ktorý je svetoznámou ikonou slovenského kúpeľníctva. Strávte jeseň na mieste, kde 5* znamená 5* so všetkým, čo k tomu patrí.

Otvorte sezónu luxusu

žiada sa vám rozlúčiť  s končiacou sa letnou sezónou na úrovni? Spravte to na mieste, kde neplatí írečité „nemáme“, „nedá sa“ a „nevieme“. Svetoznámy, 5 * secesný hotel Thermia Palace na piešťanskom Kúpeľnom ostrove vás presvedčí o tom, že na Slovensku vieme narábať s luxusom, máme služby, ktoré nám môžu závidieť aj za hranicami a „dá sa“ je samozrejmosťou. Prirátajte si k tomu vzácne prírodné zdroje, za ktorými sa ľuďom v minulosti i dnes oplatilo cestovať hoci aj cez pol zemegule. 

baví nás starať sa o vás

Hotel rok čo rok inovuje a modernizuje svoje služby. Hostia si môžu po novom pochutnávať na nedeľnom brunchi, zažiť tematické gastronomické večery či romantickú večeru pre dvoch v réžii šéfkuchára slávnej Grand Restaurant, ktorú verejnosť pozná aj vďaka originálu secesného diela Alfonsa Muchu – Buď pozdravený, požehnaný prameň zdravia. Novinkou v portfóliu služieb je i Butler service – služby osobného komorníka, ktoré vašu dovolenku na piešťanskom Kúpeľnom ostrove pozdvihnú na ešte vyššiu úroveň. 

baví nás spestrovať vám čas

Ak ešte stále váhate, kde strávite jesennú dovolenku, príďte si nabrať za priehrštie zdravia a pozitívnych emócií do jedného z najlepších 5* hotelov na Slovensku – Thermia Palace. 

Všetky potrebné informácie nájdete na www.ensanahotels.com/thermia-palace/sk

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite