Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kuchyňa od skúsených návrhárov

.sponzorované .promotion

Súhlasíte s tvrdením, že láska prechádza cez žalúdok? Na to, aby ste si mohli milovaných ľudí nakŕmiť tými najlepšími pochúťkami z vášho repertoáru, však potrebujete kuchyňu, v ktorej sa vám bude príjemne variť či piecť. Dizajn, praktická stránka, nadčasovosť a súlad s najnovšími trendmi. Aj toto sú charakteristiky kuchyne, ktorú môžete mať vo svojej domácnosti.

Kuchyňa od skúsených návrhárov Shutterstock.com/Julia Vadi

Príroda u vás v kuchyni

Sledujete najnovšie trendy aj v iných oblastiach, ako je móda? Nemusíte, pretože odborníci to robia za vás a vám už len stačí využiť ich kvalitné služby. Dnes sú trendy prírodné dekory v kuchyni, ktoré premietajú grafiku dreva do nábytku. Krásne drevodekory sú moderné a jednoducho sa kombinujú aj s inými materiálmi či farebnými prevedeniami v kuchyni.

Ak túžite po rekonštrukcii vašej kuchyne, dajte si poradiť od odborníkov zo štúdií, ktorí vám vypracujú návrh kuchyne od Oresi a na vás je už len posledné slovo a následné užívanie hotových priestorov. Aby ste nemuseli mať obavy, tento nábytok od Oresi má dlhoročnú záruku a určite vás presvedčia aj ich certifikáty kvality a ekologické certifikáty, ktoré zaručujú súlad zo životným prostredím a zdravím konečných užívateľov kuchýň. Zároveň si vďaka týmto certifikátom môžete byť istí, že vaša kuchyňa bude konštrukčne stabilná a vyrobená z kvalitného materiálu.

Cena pre každého

Jednoduchým oslovením návrhára Oresi získate hotový vypracovaný plán luxusnej kuchyne, ktorá je však v cenovej hladine kuchýň strednej kategórie. Váš budget tak využijete naozaj efektívne, vyvarujete sa stresu z hľadania, kombinovania rôznych druhov nábytku a v konečnom dôsledku si ušetríte množstvo energie. Namiesto trápenia sa zostavovaním nábytku svojpomocne, to za vás vyrieši skúsený návrhár a na vás je už len zaobstarať si dizajnové riady, dekorácie a nakombinovať čerstvé bylinky vhodné do kuchyne na každý deň.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite