Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zaočkovaní dostanú zľavu od BUBO na všetky zájazdy

.sponzorované .promotion

BUBO tak prináša na Slovensku bonus pre ľudí, ktorí sa zaočkujú, v nádeji, že sa k nej postupne pridajú aj ďalšie slovenské firmy a spoločne vytvoria pozitívnu motiváciu pre všetkých váhajúcich.

Zaočkovaní dostanú zľavu od BUBO na všetky zájazdy

cestovná kancelária BUBO prišla ako prvá firma na Slovensku s konkrétnou ponukou 25% zľavy na všetky svoje zájazdy pre ľudí, ktorí sú už zaočkovaní alebo sa na očkovanie ešte chystajú. Na získanie zľavy stačí prísľub, že sa človek do odchodu akéhokoľvek zájazdu v roku 2021 či 2022 dá zaočkovať aspoň prvou dávkou vakcíny.

BUBO tak prináša na Slovensku bonus pre ľudí, ktorí sa zaočkujú, v nádeji, že sa k nej postupne pridajú aj ďalšie slovenské firmy a spoločne vytvoria pozitívnu motiváciu pre všetkých váhajúcich.

Ani po roku pandémie svet nenašiel cestu ako ukončiť šírenie vírusu covid-19 - okrem nádeje v podobe očkovania, ktoré môže ukončiť sériu lockdownov, zatvárania škôl, hraníc a obmedzovania života, na aký sme boli zvyknutí. A hoci už táto vízia by mala byť dostatočnou motiváciou, niekedy to posledné drobné popchnutie presvedčí človeka, aby sa pridal.

BUBO prišlo s touto ponukou ako prvé na Slovensku a vyslúžilo si za to spŕšku útokov, nadávok do fašistov, obviňovania z apartheidu a emočných výbuchov od ľudí, ktorí očkovanie odmietajú. V BUBO neľutujú.

„Cestovný ruch je veľmi špecifická oblasť a my sa v nej musíme pohybovať,” vysvetľuje produkčný riaditeľ BUBO Tomáš Hušek. „O diskriminácii nezaočkovaných nemôže byť ani reč. Veď aj dnes sa na Slovensko zaočkovaný človek môže vrátiť takmer bez karantény, kým nezaočkovaný nie. Dnes množstvo aj na Slovensku obľúbených krajín ako Chorvátsko, Island či Seychely inak rieši podmienky vstupu pre zaočkovaného človeka než pre nezaočkovaného. Cestovný ruch sa bez očkovania nepohne. Môže nás to mrzieť, ale nepomôžeme si, ak sa chceme vrátiť k životu, ktorý milujeme. A z opačného brehu sme zatiaľ nepočuli nijaký návrh riešenia.”V BUBO veria, že nezostanú na Slovensku jedinou lastovičkou a k ich ponuke sa pridajú aj ďalšie zodpovedné firmy. V čase, keď sa proces očkovania prehupne do druhej polovice k skupinám, ktoré s očkovaním skôr váhajú, môže byť každá drobná incentíva krôčkom k návratu celého Slovenska k životu, aký sme ľúbili.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite