Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Odhaľte tajomstvo výživy pleti zvnútra tela

.sponzorované .promotion

Dokonalá pleť naboostovaná supervitamínmi a špeciálnymi zložkami z vnútra? Aj to je možné! Vďaka výživovým doplnkom pleti doprajete všetko, čo potrebuje.

Odhaľte tajomstvo výživy pleti zvnútra tela

skinCapsule, nové trio doplnkov pre dokonalú pleť, ktoré sa skladá z čistých, klinických, rastlinných zložiek, rieši tri najčastejšie problémy súvisiace s vekom: zmenu farby a nerovnomerný tón pleti, suchosť a vyrážky.

SkinCapsule vychádza z rovnakého klinického výskumu, pre ktorý je pre spoločnosť Hush & Hush všeobecne známy - vedecky podložené údaje a produkty zamerané na výsledky. Trojdielnu produktovú líniu zameranú na pokožku je možné použiť ako súčasť dlhodobého liečebného plánu alebo podľa potreby.

„Prvé produkty Hush & Hush boli veľmi úspešné a naši zákazníci chceli viac. Požiadali nás, aby sme vyvinuli špeciálnu líniu zameranú iba na pokožku,“ hovorí Dr. Marc Ronert, MD, Ph.D., zakladateľ spoločnosti Hush & Hush. „Chceli sme uspokojiť potreby našich zákazníkov a dosiahli sme to vytvorením novej rady profesionálnych doplnkov založených na vedeckých poznatkoch, ktoré pristupujú k týmto často ťažko riešiteľným problémom s pokožkou interným spôsobom,“ dopĺňa Janna Ronert, zakladateľka spoločnosti Hush & Hush. SkinCapsule, ktoré sú navrhnuté na použitie v kombinácii s tradičnými lokálnymi produktmi starostlivosti o pleť, pracujú interne a dodávajú bunkám nevyhnutné živiny potrebné na zmiernenie problémov súvisiacich s pokožkou.

Vegánska, bez GMO a bezlepková línia produktov SkinCapsule je vyrobená bez želatíny, umelých farbív, aróm alebo prísad. Zoznámte sa s vytúženou zostavou pre pokožku: 

Rozžiarená pokožka vďaka SKINCAPSULE™ BRIGHTEN+

Tento prírodný doplnok zmierňujúci zafarbenie a tmavé škvrny sa spolieha na čisté, klinické zložky na rozjasnenie matne vyzerajúcej pokožky. Takisto pomáha znižovať výskyt zmien tónu pleti spôsobené vekom, slnečnými škvrnami, začervenaním a stareckými škvrnami,  Vitamín C plus špeciálne zložky ako SkinAx2, Lutemax a Saberry® regulujú syntézu melanínu.  Výsledkom je jasnejšia  a zdravšie vyzerajúca pokožka.

 

Hydratácia naša každodenná

Super hydratačný doplnok SKINCAPSULE™ HYDRATE+ využíva silu čistých, klinických, rastlinných ingrediencií, vrátane vitamínu C, vegánskej fermentovanej kyseliny hyalurónovej, kórejského červeného ženšenu, Cococin ™ a ceramosidov. Vytvára optimálne hydratovanú, dokonale vyváženú a žiarivú pokožku, ktorá je rozjasnená zvnútra.  Je ideálny pre tých, ktorí majú suchú, dehydratovanú, drsnú a zvetranú pokožku, ktorá túži po vlhkosti. Množstvo zložiek hydratujúcich pokožku pracuje zvnútra smerom von, aby znížilo suchosť a zvýšilo hydratáciu pokožky iba za 15 dní. 

SOS pre nie len problémovú pleť

Doplnok  na vyváženie pokožky SKINCAPSULE™ CLEAR+  je zložený z čistých, klinických, rastlinných zložiek, ktoré pomáhajú redukovať tuk upchávajúci póry, upokojujú sčervenanú pokožku a znižujú závažnosť a počet vyrážok na tvári, hrudníku a chrbte. Pomáha zmierňovať škvrny a vyrážky, začervenanie a prebytočný tuk bez vysušenia pokožky vďaka jedinečnej zmesi zložiek, ako je selén, zinok, kurkuma, vitamín A a kyselina pantoténová. *

Tieto novinky sú navrhnuté tak, aby sa dali kombinovať s ďalšími produktmi Hush & Hush, aby pomohli dosiahnuť vytúženú pleť.

 

Viac informácií o Hush & Hush SkinCapsule nájdete na: www.hushandhush.sk

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite