Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Najkrajšie zimné radovánky na Slovensku

.sponzorované .promotion .promotion

Zima pomaly klope na dvere a ani sa nenazdáme, pocítime na nose prvé vločky snehu. Zrejme sa zhodneme na tom, že na horách je zima vždy najkrajšia.

Najkrajšie zimné radovánky na Slovensku Novovybudovaný dizajnový Chalet Salamandra s boha- tým zázemím a dôrazom na súkromie.

ste rodinne založení a najradšej sa oddávate snehovým radovánkam spolu so svojou rodinou? Alebo ste aktívny typ prahnúci po akčnejšej dovolenke? Máme pre vás tip v oboch prípadoch! V Salamandra resort nájdete všetko, čo na zimnú dovolenku potrebujete, či už cestujete vo dvojici, ako skupina alebo plánujete rodinný pobyt. Súčasťou rezortu je štvorhviezdičkový hotel s kapacitou do 140 osôb, wellness centrom a gastronómiou na špičkovej úrovni. 

Jednou z aktivít, ktorá k zime neodmysliteľne patrí, je lyžovačka. Nie každý hotel má výhodu v tom, že sa nachádza len niekoľko metrov od zjazdovky, takže na svahu ste doslova o niekoľko minút. Hotel Salamandra**** ponúka úschovňu lyží a lyžiarok, kde si môžete po aktívnom dni všetky veci bezpečne odložiť.  Ďalším benefitom je dostupnosť rezortu. 

Najjužnejšie položené lyžiarske stredisko na Slovensku si získava čoraz viac fanúšikov, a to nielen medzi južnými regiónmi. Veď plnohodnotnú lyžovačku si môžete užiť už 1,5 hodiny od Bratislavy. Zázemie štvorhviezdičkového hotela situovaného hneď pod svahom je vyhľadávaným miestom aktívnej dovolenky s rodinou. Malé deti obľubujú detský svah v spodnej časti kopca, kde si môžu cibriť svoje lyžiarske schopnosti s pomocou skúsených inštruktorov. Obľúbenou postavičkou je aj hotelový maskot Hugo. 

Pre „nelyžiarov“ dávame do pozornosti klzisko s umelým chladením. Nebojte sa, korčule vám radi požičajú, potrebovať budete už len odvahu ísť do toho! V prípade, že ani korčuľovanie nie je vašou šálkou kávy, prechádzka krásnou zimnou prírodou v okolí rezortu vám určite dobije baterky. Horúcou novinkou v rezorte je novovybudovaný luxusný chalet s kapacitou až 19 osôb. 

Nachádza sa v tesnej blízkosti hotela, priamo v areáli lyžiarskeho strediska Salamandra resort. Chalet je ideálnu voľbou pre všetkých, ktorí pre svoj pobyt vyhľadávajú súkromné prostredie horskej chaty. Dispozíciu a vybavenie chaletu ocenia predovšetkým väčšie skupiny, keďže ponúka 5 izieb rôznej veľkosti so samostatnou kúpeľňou a TV. Dominantou priestoru je spoločná obývacia izba s kuchyňou a krbom, ktorý dotvára pohodovú rodinnú atmosféru. Spustenie predaja je predbežne naplánované začiatkom decembra 2020. 

Nepremeškajte jedinečnú šancu zakúpiť si pobyt spojený s lyžovačkou už túto zimnú sezónu. Dovolenku v Chalete Salamandra teraz môžete aj vyhrať. Zakúpením pobytového poukazu v Hoteli Salamandra na rok 2021 ste automaticky zaradení do žrebovania o pobyt. 

Darujte pod stromček svojim blízkym nezabudnuteľné spoločné chvíle v nádhernom prostredí Salamandra Hotel & Resort. Práve teraz sme pre vás pripravili špeciálnu zľavu 20 %, ktorá je platná do 15. 12. 2020. Poukazy sú už rokmi overeným darčekom, ktorý si u nás pochválilo mnoho spokojných hostí...

...Pretože krásne chvíle plné pohody, radosti a pokoja nemusia byť len na Vianoce! 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite