Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

1 SMS pomôže zachrániť 3 životy

.sponzorované .promotion

Podvýživa je choroba, ktorá je liečiteľná v 95 percentách prípadov. Napriek tomu na ňu ročne vo svete zomrú 3 milióny detí. K zmene môžete prispieť aj vy!

1 SMS pomôže zachrániť 3 životy

akútnou podvýživou je aktuálne ohrozených viac, ako 200 miliónov detí. Svetová pandémia môže tieto čísla podľa predpokladov navýšiť o ďalších 6,7 milióna. 

V krízových oblastiach UNICEF buduje výživové centrá, ktoré sú schopné už za 3 € na deň poskytnúť trom deťom plnohodnotnú terapeutickú stravu. Tá dokáže v priebehu 6 až 8 týždňov zachrániť život a predísť následkom podvýživy, ktoré sú vo vyššom veku nezvratné. 

dOBRÝ POCIT za 3€

Hygienicky balená arašidová pasta s kalorickou hodnotou 500 Kcal a s obsahom všetkých potrebných živín sa prostredníctvom pracovníkov UNICEF dostane do rúk ľudí v oblastiach, kde má hlad na svedomí najvyššie percento úmrtí detí do 5 rokov. Stand-up komik Bekim a raper Kali sa bez nároku na honorár zapojili do kampane, ktorej cieľom je informovať ľudí o tom, že získať dobrý pocit je jednoduché. 

Prostredníctvom darcovskej SMS odoslanej na číslo 844 sa môžete aj vy stať súčasťou projektu, ktorého cieľom je, aby deti vo svete neumierali na jednu z najjednoduchšie liečiteľných chorôb. 

Všetky potrebné informácie nájdete na stránke www.darujdobrypocit.sk a www.unicef.sk.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite