Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Športový mužský outfit do chladných dní, na čo si dať pozor?

.sponzorované .promotion

Zima sa nezadržateľne blíži a s tým súvisí aj obmena vášho šatníka. Obliecť sa poriadne do chladných zimných dní je potrebné, ba priam nevyhnutné. Pripravili sme si článok, v ktorom vám poradíme, ako sa obliekať v zimnom období prakticky a štýlovo zároveň. Inšpirujte sa našimi tipmi a nebudete ľutovať.

Športový mužský outfit do chladných dní, na čo si dať pozor?

bunda je základ

Výber vhodnej bundy do chladného počasia je ovplyvnený viacerými faktormi. Myslite na to, akým aktivitám sa budete venovať. Rovnako na to, aké počasie je u vás počas zimy najčastejšie. V súčasnosti sú na trhu k dispozícii zimné bundy z rôznych kvalitných materiálov, ktoré nepremokajú a sú odolné voči vetru.

TIP OD NÁS: Najviac sa do chladného počasia hodia syntetické tkaniny, ako je polypropylén, ktorý odvádza vlhkosť a izoluje, aj keď je mokrý. Pre izolačnú vrstvu je zas skvelou voľbou páperie. Vlna je vhodným prírodným vláknom, lepšie izoluje (aj keď je mokrá) a je prirodzene odolná voči zápachu. Odvádza vlhkosť, aj keď nie tak dobre ako syntetické látky.

nebojte sa vrstvenia oblečenia

Je dôležité si uvedomiť, že objemné textílie vás nemusia nevyhnutne chrániť pred zimou a mrazom. Mali by ste zvoliť správne látky pre chladné počasie a strategicky vrstviť svoje oblečenie. Je to praktický spôsob obliekania a ak jednotlivé vrstvy nakombinujete správne, tak budete vyzerať aj trendy a štýlovo. V zásade platí, že čím viac vrstiev nosíte, tým viac tepla si vaše telo dokáže udržať.

pánske spodné prádlo nevynechajte

Spodná vrstva oblečenia môže byť často najdôležitejšia. Aby ste sa uistili, že zostanete v teple, je nevyhnutné nosiť správne spodné prádlo. Nosenie trička (obyčajné biele) pod košeľou je dobrý spôsob, ako pridať ďalšiu vrstvu do hornej časti tela. Pokiaľ nemáte na sebe kravatu, zvážte tielko s výstrihom do krku, ktoré si môžete obliecť pod tričko. Čo sa týka dolnej časti tela, nič nepokazíte pánskymi spodkami a kvalitnými bavlnenými ponožkami, ktoré udržia vaše chodidlá v teple celý deň.

kvalitná pánska obuv nesmie chýbať

Spoľahlivé a kvalitné topánky na boj proti dažďu, snehu či mrazu. Tie by určite nemali chýbať ani vo vašom šatníku. Pánska obuv by mala byť pohodlná, praktická a využiteľná v rôznych situáciách či k rozličným outfitom. Prezrite si kolekciu pánskej obuvi CCC a vyberte si modely, ktoré sa hodia do vášho šatníka nech už hľadáte voľnočasové, športové alebo elegantné topánky. V ich širokej ponuke si nájde každý muž to, čo hľadá a potrebuje.

udržujte svoju hlavu v teple

Vedeli ste, že väčšina vášho telesného tepla sa stráca cez hlavu? Pri plánovaní toho, čo si obliecť v chladnom počasí, si nezabudnite zabaliť teplú čiapku. Aj tie sú v ponuke v rôznom štýle či z rozličných materiálov. Je len na vás, ktorú si vyberiete. Určite však na ňu počas zimných dní nezabúdajte. Rovnako tak to platí aj o rukaviciach či šále.

Posledné roky sú zimné mesiace na Slovensku síce miernejšie, no počasie je nevyspytateľné, a preto by ste to nemali podceňovať. Existuje veľa možností, ako sa obliecť do chladného počasia, pretože máte na sebe viac oblečenia ako obvykle. V tejto súvislosti je potrebné pamätať na to, že kľúčová je koordinácia. Správne zodpovedajúce farby a vrstvy vám poskytnú pekný vzhľad a zároveň vám bude teplo. Pamätajte, že vždy je lepšie, keď je vám teplejšie, ako by ste mali mrznúť.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite