Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vhodný typ darčeka, ktorému sa poteší každá žena či priateľka

.sponzorované .promotion

Ženy sa rady skrášľujú nielen kvalitnou kozmetikou alebo moderným oblečením, ale aj rôznymi druhmi šperkov. A práve preto sú, tieto luxusné doplnky z drahých kovov, pre mužov jedným z obľúbených spôsobov, ako urobiť svojim partnerkám radosť.

Vhodný typ darčeka, ktorému sa poteší každá žena či priateľka Sofia Zhuravetc/Shutterstock.com

a pokiaľ práve teraz hľadáte niečo špeciálne, čím by ste chceli vašu partnerku potešiť, zlaté náušnice z VIPgold.sk môžu byť tou správnou voľbou.

kvalitné a certifikované materiály

VIPgold je obchod, ktorý chce pre svojich zákazníkov zabezpečiť iba tie najlepšie výrobky. Uvedomujú si, že na trhu so vzácnymi kovmi a drahokamami sa nájdu podvodníci s cieľom zarábania na predaji falošných šperkov za cenu tých kvalitných. Aj z tohto dôvodu pri nákupe u nich získate všetky potvrdenia o kvalite materiálov a certifikáty pravosti k drahokamom

Preto, keď budete vyberať z ich ponuky nádherné zlaté náušnice, nehrozí vám že by ste platili za niečo, čo v skutočnosti nedostanete. Na šperku nájdete puncové značky, ktoré hovoria o rýdzosti zlata. Pokiaľ sa rozhodnete investovať viac a vyberiete si napríklad náušnice so zirkónmi, dostanete k nim aj certifikát GIA – najuznávanejšieho gemologického inštitútu na svete.

široká ponuka, z ktorej si vyberie každý

Každý má rád, keď si pri nákupe môže vyberať. Vo VIPgold to samozrejme vedia a preto si pre vás pripravili dostatok náušníc v rôznych štýloch. V ponuke máte rôzne tvary zo žltého aj bieleho zlata, náušnice s väčším alebo menším počtom drahokamov a taktiež sa jednotlivé šperky pohybujú v rôznych cenových hladinách. Vďaka tomu určite nebudete mať problém s výberom tých správnych šperkov pre vašu partnerku. 

Ak neradi nakupujete drahé veci cez internet, pokojne môžete prísť osobne do showroomu v Bratislave, kde si môžete väčšinu šperkov z e-shopu pozrieť osobne. Privítajú vás tam ochotní predajcovia, ktorí vám radi pomôžu so všetkým, čo sa môže nákupu náušníc týkať.

Okrem vyššie spomínaných výhod obchodu VIPgold poskytujú svojim zákazníkom ďalšie výhodné služby. Napríklad môžete kúpený šperk do 100 dní od nákupu vymeniť za iný v rovnakej alebo vyššej hodnote. Za odmenu vernosti vám dajú zľavu na ďalší nákup, a ak objednávate tovar za viac ako 40 eur, máte dopravu zadarmo. Ak teda hľadáte zlaté náušnice alebo iné šperky, už viete na koho sa obrátiť.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite