Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ponuka online aktivít pre vašich rodičov

.sponzorované .promotion

Prekonávanie obdobia počas trvania pandémie nebolo pre nikoho jednoduché. Vieme, že najmä pre starších ľudí, našich rodičov, znamenal tento čas plný zákazov stretávania veľký šok. Predsa len, ak sme boli zvyknutí ísť na čo i len spoločný obed, či prechádzku, zrazu to nebolo možné.

Ponuka online aktivít pre vašich rodičov archív/Seniori v pohybe

zabránenie fyzickému kontaktu ako je objatie alebo len bozk na líčko má za následok to, že sa ľudia cítia viac osamotení, smutní, izolovaní.

Sme radi, že sa postupne uvoľňujú opatrenia, a čoskoro sa život vráti do starých koľají. Čo tak predstaviť vám aktivity, ktoré by ste mohli odporučiť svojim rodičom, známym, starým rodičom na vzdelávanie v online prostredí? Inšpirácie nie je nikdy dosť. Aby ste si dané online aktivity mohli vyskúšať, na konci článku nájdete jednotlivé ukážky, ktorými sa môžete inšpirovať.

tréning pamäti na doma

Je nesmierne dôležité udržiavať náš mozog v kondícii. Ako to dosiahnete? Pravidelným tréningom pamäti – tentokrát špeciálne online. Odborná lektorka pripravuje týždenne cvičenia v dokumente, ktorý je na stiahnutie. Môžete tak trénovať pamäť z pohodlia domova.

videá na koordináciu pohybu

Najrýchlejší a najjednoduchší spôsob na vzdelávanie je pomocou videí. Chceli by ste sa naučiť lepšie koordinovať svoj pohyb? Máte pocit, že žonglovanie je len pre klaunov? Mýlite sa. Všetko sa dokážeme naučiť, len treba chcieť a mať trpezlivosť. Naša lektorka vám v sérii videí ukáže ako si vyrobiť materiál na žonglovanie a neskôr vás naučí, akým spôsobom sa nebáť prekonať svoje bariéry a cvičiť koordináciu pohybu aj doma.

vzdelávacie kvízy

Vzdelávanie a prijímanie nových informácií sa nikdy nekončí. Pre všetkých našich priaznivcov a podporovateľov sme sa rozhodli prinášať vzdelávacie kvízy online. Jedná sa o jednoduchú formu testovania vlastných nadobudnutých vedomostí. Zaujímavé témy, otázky, možné odpovede. To všetko nájdete v jednotlivých originálnych kvízoch. Trúfate si na jeden?

online knižný klub

Ďalšou z noviniek je vzájomná online forma podpory čítania vašej obľúbenej knihy. Prostredníctvom aplikácii zoom pripravujeme online knižný klub na ktorom si predstavíme jednotlivo, kto akú knižku číta, prečítame si navzájom úseky z kníh a porozprávame sa o ďalších knižných možnostiach.

newsletter na povzbudenie

Aj keď vieme, že ešte toto obdobie nie je úplne za nami, rozhodli sme sa povzbudiť vás novinkami – online návštevami múzeí, koncertov alebo cvičení. Všetky tieto informácie vám posielame do vašej e-mailovej schránky. Sme s vami.

vyskúšajte ukážky:

Newsletter môžete odoberať hneď ako nám napíšete na e-mail: seniorivpohybe@gmail.com.

....................................................................................................................................................

Seniori v pohybe 

ako občianske združenie sa v čase pandémie koronavírusu snaží byť seniorom nápomocné. Každý druhý deň pripravujeme pre seniorov tréning pamäti na doma, ktorý si môžu stiahnuť z webovej stránky www.seniorivpohybe.sk. Seniori sa na nás môžu tiež obrátiť aj telefonicky na tel. číslo 0944 577 573, rady ich vypočujeme. V neposlednom rade pre seniorov pripravujeme rôzne aktivity na vyplnenie  ich voľného času. Viac sa dozviete na našej facebookovej stránke.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite