Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Jarné prázdniny patria deťom. Fantastický rodinný pobyt môžu mať zdarma

.sponzorované .promotion

Jarné prázdniny sú pred dverami a vy ešte stále váhate, kam s deťmi? Pripravte im krásne prekvapenie v podobe rodinného wellness pobytu v kvalitnom a atrakciami nabitom hoteli. Spoločne strávené chvíle sú v dnešnej uponáhľanej dobe predsa tým najväčším darom.

Jarné prázdniny patria deťom. Fantastický rodinný pobyt môžu mať zdarma

Oddych pre rodičov, zážitky pre deti

Vy si oddýchnete v saunovou svete či počas vybraných procedúr, deti sa do sýtosti vybláznia v bazéne či pri aktivitách s animátormi. Tí budú v hoteli Park v Piešťanoch k dispozícii počas celého prázdninového týždňa od 15. 2. – 23. 2. 2020. 

Vaše deti sa tak nudiť určite nebudú a veríme, že na mobil či tablet ani nepomyslia. Naopak, získajú zážitky na celý život a možno aj nových kamarátov nielen zo Slovenska. Veď posúďte sami. Animátori pripravili pre škôlkarov i menších aj väčších školákov množstvo spoločenských hier a pohybových aktivít, rôzne kvízy a súťaže, tvorivé dielničky, detské kino, detskú diskotéku a veľa ďalšieho skvelého programu.

archív

Pobyty s deťmi? V Parku až dvaja školáci do 15 rokov zdarma.

Bez ohľadu na to, či sa rozhodnete pre pobyt s deťmi na tri, päť či sedem nocí, v Parku budete pri tejto výnimočnej prázdninovej akcii ubytovaní v rodinných izbách a až dve deti do 15 rokov si užijú kopec zábavy celkom zdarma. O hladné brušká celej rodiny sa taktiež obávať nemusíte. Počas raňajok aj večerí sa o ne postarajú bohaté bufetové stoly, ktorých súčasťou je tiež detský bufet s mnohými detskými dobrotami, miešanými drinkami či osviežujúcimi FRESH zeleninovými a ovocnými nápojmi. 

Ak wellness pobyt s deťmi na Slovensku, tak v Piešťanoch!

Piešťany ako jedno z TOP turistických centier na Slovensku predstavovať nijak zvlášť netreba. Naše najznámejšie kúpele lákajú turistov z celého sveta počas každého ročného obdobia. Preto, ak si želáte tráviť čas s deťmi aj mimo hotela, na výber máte množstvo aktivít, ktoré si celá vaša rodinka poriadne užije. Za všetky môžeme spomenúť napríklad možnosť návštevy povesťami opradených hradov Beckov, Červený kameň či Čachtického hradu.  

Ak sa vám predstava rodinného wellness pobytu s deťmi zapáčila, mali by ste sa s rezerváciou poponáhľať. Na termíny počas jarných prázdnin ostali už len posledné voľné izby.    

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite