Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čo by určite nemalo chýbať v kozmetickej výbave žiadnej modernej ženy

.sponzorované .promotion

Každá to v sebe máme – neustálu potrebu skrášľovať sa, túžbu byť atraktívna, obdivovaná a žiadaná. Hovorí sa súce, že v jednoduchosti je krása, ale niekedy je potrebné aj tej kráse trošku pomôcť, aby sme boli ešte krajšie.

Čo by určite nemalo chýbať v kozmetickej výbave žiadnej modernej ženy Zdroj: Shutterstock

a preto obetujeme aj napríklad kratší spánok, len aby sme mohli stráviť viac času pred zrkadlom. 

aj naše oči si zaslúžia patričnú pozornosť

Nie je nič krajšie pre ženu ako vyznanie lásky a obdivu od jej partnera. Hlavne, ak počuje, že je sympatická, krásna, sexy a má nádherné oči. To určite pozdvihne sebavedomie nejednej žene. A nezáleží na tom, či máme dvadsať, štyridsať alebo šesťdesiat rokov. Stále potrebujeme počuť a cítiť, že sa páčime, že sme elegantné, že nám daný outfit pristane a pod. 

Nenadarmo sa hovorí, že oči sú okná do duše. Dokážeme z nich vyčítať veľmi veľa, hlavne pocity toho druhého, oči nikdy neklamú. Preto sa snažíme venovať im patričnú pozornosť používaním rôznych kozmetických prípravkov, medzi ktoré patria aj očné tiene. Čo sa týka ich výberu, vždy ich treba zladiť s farbou očí a rovnako aj s daným oblečením. Iba tak budete mať istotu, že v spoločnosti „zabodujete.“

na čo by ste rozhodne nemali zabudnúť

Keď sa povie kozmetika, pod tým si predstavíme množstvo rôznych vecí, počnúc napríklad sprchovým gélom a končiac pilníkom na nechty. Niekde v tom dlhom zozname má svoje miesto aj telové mlieko, ktoré mnohé ženy pokladajú za základ svojej kozmetickej výbavy. Viete si však vybrať to správne?

 Aj v tomto prípade platí, nie je mlieko ako mlieko a neriadime sa pri výbere iba vôňou telového mlieka. Prvý faktor, ktorý treba brať do úvahy, je typ našej pokožky. Suchá a citlivá pokožka potrebuje telové mlieko, ktoré ju dokáže upokojiť po kúpeli. Po jeho použití je pokožka intenzívne vyživená a chránená a pocit svrbenia potlačený. 

Ak sme ešte stále nenašli svoju obľúbenú značku telového mlieka alebo sa nevieme rozhodnúť medzi viacerými značkami, jednoducho skúšajme ďalej, aby sme konečne našli to pravé „orechové.“

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite