Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Buďte si istý, BANCHEM to dezinfikuje a (č)istí

.sponzorované .promotion

Banchem vznikol v roku 1990. Prvé roky fungovala firma ako fyzická osoba, v roku 1998 bola transformovaná na spoločnosť s ručením obmedzením.

Buďte si istý, BANCHEM to dezinfikuje a (č)istí

Spoločnosť Bachem sa zaoberá vývojom, výrobou a predajom v súčasnosti vyše 150 výrobkov vlastného vývoja. Kvôli kompletnosti zásobovania zákazníkov dodávame tiež okolo 800 položiek obchodného tovaru.

Sme jediný slovenský výrobca komplexného programu dezinfekčných prostriedkov. Vyrábame takmer 20 výrobkov na dezinfekciu rúk a pokožky, malých a veľkých plôch a rôznych predmetov.

Všetky dezinfekcie sú otestované akreditovanými laboratóriami a spĺňajú prísne požiadavky v súlade s platnou legislatívou EU.

Prežívame dobu, ktorá kladie vysoké nároky na hygienickú bezpečnosť nielen v zdravotníctve, ale všade. Máme za sebou niekoľko vĺn epidémie COVID 19, v dôsledku migrácie zvýšenú možnosť výskytu rôznych infekčných ochorení a prichádza jeseň. V jeseni sú bežné časté chrípkové ochorenia.

Naše produkty sú účinné na najrôznejšie baktérie, vírusy a plesne vrátane koronavírusov.

Informácie o produktoch, ich účinnosti a spôsobe použitia nájdete tu.

Súčasne sme sa rozhodli poskytnúť klientom v mesiacoch október a november 2023 zľavu vo výške 10 % na našu dezinfekčnú produkciu. Tiež ponúkame za cenu 0,99 € s DPH 100 ml dezinfekčný gél BANNDERM pre zamestnancov. Z tejto ceny už zľavu neposkytujeme.

Toto opatrenie pomáha zabezpečiť ochranu ľudí aj mimo pracovného procesu a času.

Veríme, že týmto prispejeme tak, ako počas pandémie COVID 19 k lepšiemu zdravotnému stavu obyvateľstva. Prevencia v osobnej a podnikovej hygiene účinne pomáha v boji proti šíreniu infekcií.

Vyskúšajte naše produkty a presvedčte sa sami.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite