Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Obvinení v kauze Ezechiel 7 podali sťažnosť proti obvineniu

.tasr .slovensko

Polícia v rámci akcie Ezechiel 7 obvinila exprezidenta Policajného zboru Tibora Gašpara a nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra. z viacerých skutkov podplácania.

Obvinení v kauze Ezechiel 7 podali sťažnosť proti obvineniu SITA/Branislav Bibel

obvinení v kauze mediálne známej ako Ezechiel 7 podali sťažnosť proti uzneseniu o vznesení obvinenia, o ktorej bude rozhodovať prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP). TASR to potvrdili z odboru komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru (PZ).

Polícia v rámci akcie Ezechiel 7 obvinila exprezidenta Policajného zboru Tibora G. a nitrianskeho podnikateľa Norberta B. z viacerých skutkov podplácania. Obvineniu zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a viacerých skutkov prijímania úplatku čelí expolicajt Roman S.

Expolicajtovi sa kladie za vinu, že mal byť súčasťou zločineckej skupiny, ktorej cieľom malo byť postupné ovládanie kľúčových pozícií v polícii. Obvinenie sa týka aj podozrenia z korupčnej trestnej činnosti súvisiacej s ovplyvňovaním vyšetrovania káuz Doprastav, Váhostav či Technopol.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite