Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pri dopravnej nehode prišiel o život bývalý štátny tajomník Velič

.sita .slovensko

Motocyklista sa zrazil s motorovým vozidlom Volvo vychádzajúcim z parkoviska na hlavnú cestu.

Pri dopravnej nehode prišiel o život bývalý štátny tajomník Velič Joj

život motocyklistu vyhasol pri dnešnej dopravnej nehode na Búdkovej ulici v Bratislave. Podľa informácií portálu televízie Joj je ním bývalý štátny tajomník ministerstva informácií Dušan Velič. Ako informovala bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, nehoda sa stala približne o 11:30, pričom motocyklista sa zrazil s motorovým vozidlom Volvo vychádzajúcim z parkoviska na hlavnú cestu.

„Vodič motocykla v dôsledku zrážky utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol. Dychová skúška u 42-ročného vodiča vozidla zn. Volvo bola s negatívnym výsledkom. Okolnosti a presné príčiny dopravnej nehody sú v štádiu objasňovania," uviedla polícia.

Ako uviedol portál TV Joj, 57-ročný Dušan Velič na MIRRI SR pôsobil v čase, keď ho viedla Veronika Remišová. V predčasných parlamentných voľbách bol na kandidátke strany OĽaNO a Priatelia v rámci koalície so Za ľudí na 145. mieste.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite