Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Polícia obvinila poslanca Národnej rady

.tasr .slovensko

Je to nová informácia, na ktorej sme sa dohodli s vyšetrovateľom, že ju môžeme dať von. V súčasnosti sa doručuje obvinenie, uviedol Hamran.

Polícia obvinila poslanca Národnej rady SITA/Diana Černáková

polícia obvinila poslanca Národnej rady SR. Na štvrtkovej tlačovej konferencii to bez uvedenia ďalších podrobností uviedol prezident Policajného zboru (PZ) Štefan Hamran.

„V týchto dňoch sme obvinili poslanca Národnej rady SR, je to nová informácia, na ktorej sme sa dohodli s vyšetrovateľom, že ju môžeme dať von. V súčasnosti sa doručuje obvinenie, “uviedol Hamran. 

Bližšie okolnosti prípadu neprezradil. „Informujem o tom, aby bolo jasné, že polícia funguje tak ako má, a chránime verejný záujem bez ohľadu na to, voči komu je vyšetrovanie vedené, “ povedal šéf polície na tlačovej konferencii, na ktorej sa primárne vyjadroval k rozuzleniu sporu a názorových stretov s exministrom vnútra Ivanom Šimkom.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite