Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Novým generálnym riaditeľom TV Markíza bude od septembra P. Gažík

.tasr .slovensko

Vystrieda tak Matthiasa Setteleho, ktorý zotrvá v televízii ako konateľ do 31. októbra 2023, aby bola zabezpečená kontinuita riadenia a plynulý prechod všetkých zodpovedností.

Novým generálnym riaditeľom TV Markíza bude od septembra P. Gažík wikiwand.com

novým generálnym riaditeľom a konateľom TV Markíza sa od 1. septembra 2023 stane Peter Gažík. TASR o tom informoval PR manažér Markízy Lukáš Kočišek.

Settele sa po desiatich rokoch vo funkcii generálneho riaditeľa rozhodol venovať iným profesionálnym príležitostiam. Po svojom odchode z Markízy zostane členom redakčnej rady CME. 

„Po desiatich rokoch som sa rozhodol odovzdať zodpovednosť novému manažérovi a pokračovať v projektoch mojej vlastnej poradenskej činnosti. Spoločne sme toho dosiahli naozaj veľa, vďaka čomu sa TV Markíza stala vedúcou televíznou skupinou a prevádzkovateľom najlepšej lokálnej streamovacej platformy,“ zhodnotil Settele.

Gažík má niekoľkoročné manažérske skúsenosti. Naposledy pôsobil ako generálny riaditeľ telekomunikačného operátora Yettel Hungary, túto funkciu zastával od januára 2021. Predtým šesť rokov viedol telekomunikačného operátora O2 Slovakia ako jeho generálny riaditeľ. Svoje znalosti chce zúročiť pri ďalšom rozvoji obsahových a distribučných stratégií televízie. 

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite