Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prokurátor ÚŠP podal na ŠTS návrh na schválenie dohody s Bernardom Slobodníkom

.tasr .slovensko

Bernard S. bol obvinený vo viacerých mediálne známych kauzách. Rozhodol sa spolupracovať s políciou, viaceré osoby usvedčuje z páchania trestnej činnosti.

Prokurátor ÚŠP podal na ŠTS návrh na schválenie dohody s Bernardom Slobodníkom

prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) podal na Špecializovaný trestný súd (ŠTS) návrh na schválenie dohody o vine a treste s obvineným exšéfom finančnej polície Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Bernardom S. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytla hovorkyňa Generálnej prokuratúry (GP) SR Jana Tökölyová. Na uzavretie dohody upozornil portál Startitup.sk.

Tökölyová priblížila, že prokurátor podal na ŠTS návrh na schválenie dohody 27. júna. Týka sa troch skutkov. „Špecializovaný trestný súd o tomto podanom návrhu doposiaľ nerozhodol,“ dodala.

Hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková pre TASR uviedla, že návrh na schválenie dohody sa týka zločinu prijímania úplatku. „Návrh bol pridelený zákonnému sudcovi, ktorý po jeho preštudovaní rozhodne o ďalšom postupe,“ dodala.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite