Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Stranu KDH posilnil šéf komory záchranárov František Majerský

.sita .slovensko

Na tlačovej besede o tom informoval predseda KDH Milan Majerský. Kresťanskí demokrati tak podľa neho vstupujú do predčasných parlamentných volieb s jedným z najlepších odborných tímov pre zdravotníctvo.

Stranu KDH posilnil šéf komory záchranárov František Majerský SITA/Branislav Bibel

kresťanskodemokratické hnutie (KDH) svoj tím pre zdravotníctvo posilnilo o šéfa Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov Františka Majerského. Na tlačovej besede o tom informoval predseda KDH Milan Majerský. Kresťanskí demokrati tak podľa neho vstupujú do predčasných parlamentných volieb s jedným z najlepších odborných tímov pre zdravotníctvo. „Spájame ľudí, za ktorými sú reálne výsledky,“ povedal šéf KDH.

František Majerský ako šéf Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov a ako dlhoročný záchranár bojuje za umiestňovanie defibrilátorov na verejných miestach. Od roku 2010 je predsedom občianskeho združenia Záchrana, ktoré je držiteľom ceny za rozvoj a propagáciu záchrannej služby. „Chcem pomôcť zdravotníctvu, bojovať za zdravotníkov na Slovensku a zabezpečiť včasnú záchrannú zdravotnú službu pre ľudí,“ povedal. Pacienti by podľa neho mali dostať zdravotnú starostlivosť načas tak, aby neumierali pre predlžujúci sa čas čakania na záchranku. „Spoločne sme ešte silnejší v snahe zabezpečiť dostupnú a efektívnu zdravotnú starostlivosť pre všetkých,“ dodal predseda KDH.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite