Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

NAKA počas akcie Mamonár zadržala osem príslušníkov finančnej správy

.sita .slovensko

Obvinení sú zo zločinov založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, zneužívania právomoci verejného činiteľa a s tým súvisiacej korupcie.

NAKA počas akcie Mamonár zadržala osem príslušníkov finančnej správy FACEBOOK/POLÍCIA SR

národná kriminálna agentúra (NAKA) od dnešného rána zasahuje v rámci policajnej akcie s krycím názvom Mamonár. V prípade už obvinili deväť osôb, pričom zadržali osem z nich. 

Ako v tlačovej správe informovalo Ministerstvo vnútra SR, sú to príslušníci finančnej správy, konkrétne z Colného úradu vo Veľkom Mederi. 

Obvinení sú zo zločinov založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, zneužívania právomoci verejného činiteľa a s tým súvisiacej korupcie a násilnej trestnej činnosti. NAKA akciu uskutočnila v spolupráci s inšpekciou finančnej správy, spoločne vykonali aj prehliadky rôznych priestorov. V súčasnosti prebiehajú procesné úkony, preto zatiaľ nie je možné poskytnúť bližšie informácie.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite