Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Povereným rektorom Akadémie Policajného zboru v Bratislave bude Michal Marko

.tasr .slovensko

Bývalú rektorku Akadémie Policajného zboru v Bratislave Luciu Kurilovskú odvolala minulý týždeň prezidentka SR Zuzana Čaputová. Jej odvolanie navrhol Mikulec v súvislosti s kauzou postrelenej študentky.

Povereným rektorom Akadémie Policajného zboru v Bratislave bude Michal Marko wikipedia

poverený výkonom funkcie rektora Akadémie Policajného zboru (APZ) v Bratislave bude od 1. mája Michal Marko. Funkciu bude vykonávať dočasne, a to do vymenovania nového rektora. TASR o tom informovala hovorkyňa Ministerstva vnútra (MV) SR Zuzana Eliášová. 

„Súhlasné stanovisko k novému riadiacemu pracovníkovi APZ v Bratislave vyjadril aj Akademický senát APZ v Bratislave,“ skonštatovala Eliášová. O svojom stanovisku informoval dočasne povereného ministra vnútra Romana Mikulca listom. 

Bývalú rektorku Akadémie Policajného zboru v Bratislave Luciu Kurilovskú odvolala minulý týždeň prezidentka SR Zuzana Čaputová. Jej odvolanie navrhol Mikulec v súvislosti s kauzou postrelenej študentky. K udalosti došlo 1. marca v priestoroch streleckého polygónu Akadémie PZ v Bratislave. Študentku so zraneniami previezli do nemocnice. Pedagóga Vladimíra Š. polícia obvinila z trestného činu ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite