Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vstup Druckera do Hlasu len dokresľuje charakter Pellegriniho strany, myslí si Matovič

.sita .slovensko

„Pellegriniho mafiánsky klan sa rozrástol o ďalšieho člena," uviedol vo svojom stanovisku k zlúčeniu strán Hlas-SD a Dobrá voľba.

Vstup Druckera do Hlasu len dokresľuje charakter Pellegriniho strany, myslí si Matovič SITA/Diana Černáková

druckera v ňom označil ako „pokútneho pozemkového kšeftára". Matovič tiež verí, že strane Sloboda a Solidarita, hnutiu Progresívne Slovensko a Kresťanskodemokratickému hnutiu to otvorí oči a vylúčia akúkoľvek spoluprácu s Hlasom. Ten je podľa šéfa OĽaNO len premaľovanou časťou strany Smer-SD, ktorá zo Slovenska urobila mafiánsky štát.

Strana Dobrá voľba sa spája s Hlasom-SD. Na kandidátke Hlasu-SD budú ľudia z Dobrej voľby, pričom strana postupne zanikne a bude vymazaná z registra politických strán. Lídri strán Peter Pellegrini (Hlas-SD) a Tomáš Drucker (Dobrá voľba) na tlačovej konferencii podpísali spoločnú dohodu, ktorú budú ešte ratifikovať snemy oboch strán. Pellegrini dodal, že na sneme Hlasu-SD navrhne doplniť Druckera do predsedníctva Hlasu-SD, čím mu bude automaticky prislúchať aj významné miesto na kandidátke.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite