Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Obvinený vodič z nehody na Zochovej Dušan Dědeček​ zostáva stíhaný vo väzbe

.tasr .slovensko

Na neverejnom zasadnutí o tom rozhodol Krajský súd (KS) v Bratislave.

Obvinený vodič z nehody na Zochovej Dušan Dědeček​ zostáva stíhaný vo väzbe SITA/Branislav Bibel

obvinený vodič Dušan Dědeček z vlaňajšej tragickej dopravnej nehody v centre Bratislavy zostáva stíhaný vo väzbe. Na neverejnom zasadnutí o tom rozhodol Krajský súd (KS) v Bratislave. TASR o tom informoval hovorca súdu Pavol Adamčiak.

Senát krajského súdu rozhodoval o sťažnosti Dušana D. proti neprepusteniu z väzby Okresným súdom Bratislava I. „Sťažnosť obvineného D. D. zamietol ako nedôvodnú, keďže dôvod preventívnej väzby trvá naďalej a nebolo možné väzbu nahradiť,“ priblížil hovorca.

Dušan D. čelí obvineniu z trestného činu všeobecného ohrozenia. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo až doživotie. Väzobne stíhaný je od októbra 2022 pre dôvodnú obavu z pokračovania v trestnej činnosti.

Obvinený pod vplyvom alkoholu šoféroval vlani 2. októbra neskoro večer auto, ktoré narazilo v centre Bratislavy do zastávky mestskej hromadnej dopravy Zochova. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych a niekoľko zranených.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite