Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovensko posilní obchodnú spoluprácu s USA v oblasti energetiky

.sita .slovensko

Minister hospodárstva Karel Hirman a štátny tajomník Ministerstva obchodu USA Don Graves podpísali 1. marca spoločné vyhlásenie o obchodnej spolupráci v sektore energetiky.

Slovensko posilní obchodnú spoluprácu s USA v oblasti energetiky SITA/AP Photo/Wayne Parry

slovensko posilní bilaterálnu spoluprácu so Spojenými štátmi americkými v oblasti civilnej jadrovej energetiky, skvapalneného zemného plynu, obnoviteľnej energie a vodíka. Minister hospodárstva Karel Hirman a štátny tajomník Ministerstva obchodu USA Don Graves podpísali 1. marca spoločné vyhlásenie o obchodnej spolupráci v sektore energetiky. Informuje o tom rezort hospodárstva.

Vyhlásenie aktualizuje dohodu oboch krajín z roku 2012. „Posilní väčšiu bilaterálnu spoluprácu medzi našimi vládami a súkromným sektorom v oblasti civilnej jadrovej energetiky, skvapalneného zemného plynu, obnoviteľnej energie a vodíka. Zároveň poukazuje na naše spoločné úsilie smerom k energetickej bezpečnosti a udržateľnosti a urýchleniu prechodu na čistú energiu,“ uvádza sa v spoločnom vyhlásení Hirmana a Gravesa.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite