Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Heger má podporu OĽaNO a prísľub Sme rodina a Za ľudí na zostavenie novej 76-ky

.sita .slovensko

Najvyššou prioritou v súčasnosti je, aby vláda mohla pokračovať v implementácii reforiem a štátneho rozpočtu.

Heger má podporu OĽaNO a prísľub Sme rodina a Za ľudí na zostavenie novej 76-ky SITA/Diana Černáková Dočasne poverený predseda vlády SR Eduard Heger počas rokovania 130. schôdze vlády SR. Bratislava 11. január 2023.

uviedol to dočasne poverený premiér SR Eduard Heger (OĽaNO) dnes pre médiá s tým, že jeho ambíciou je, aby vláda, ktorá vzišla z parlamentných volieb v roku 2020, za štyri roky mohla zrealizovať čo najviac plánov a pokračovať až do februára budúceho roku.

 „Zbieranie podpisov pre novú 76-ku poslancov napreduje. Mám plnú podporu poslaneckého klubu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) a taktiež prísľub hnutia Sme rodina a strany Za ľudí. Teraz je už len otázkou, ako zareaguje strana Sloboda a Solidarita," tvrdí Heger.

Eduard Heger zároveň uviedol, že predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár si od neho vzal hárky, na ktoré bude zbierať podpisy v rámci hnutia. „Toto sú informácie, ktorými disponujem. Nič nám nebráni, aby sme separátne diskutovali o zmene Ústavy SR a, samozrejme, potrebujeme diskutovať aj o prípadnom termíne predčasných volieb," povedal dočasne poverený premiér.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite