Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Premiér Eduard Heger prijal deti z detského domova

.redakcia .slovensko

Krátko pred vianočnými sviatkami premiér Eduard Heger na Úrade vlády SR privítal deti z detského domova v Piešťanoch a ich vychovávateľov.

Premiér Eduard Heger prijal deti z detského domova

„vianoce sa snažíme tráviť v kruhu rodiny, naši blízki sú pre nás útočiskom a oporou v ťažkých chvíľach. Deti z detských domovov, žiaľ, nemajú možnosť vyrastať v milujúcej rodine. O to viac potrebujú vhodnú a láskavú výchovu, ktorá ich pripraví na skutočný život. Veľmi si vážim prácu vychovávateľov, ktorí týmto deťom nahrádzajú rodinu. Vážim si aj dobrovoľníkov, ktorí pôsobia ako tzv. buddies a pomáhajú deťom začleniť sa do spoločnosti,“ uviedol Eduard Heger.

Predseda vlády deti previedol priestormi úradu, pozval ich aj do svojej kancelárie. V príjemnej atmosfére si spolu zaspievali vianočné koledy a deti dostali aj darčeky, ktoré k Vianociam neodmysliteľne patria.

„Nezabúdajte, že darčeky nie sú najdôležitejšie. Oveľa podstatnejšie sú medziľudské vzťahy. Darčeky prichádzajú a odchádzajú, ale keď sa máme radi, sme na konci dňa šťastní,“ povedal deťom Eduard Heger a vyzval ich, aby sa nikdy nevzdávali. „Niekedy nám život do cesty kladie veľké prekážky. Vždy sa im však treba postaviť a vytrvalo ísť za svojím cieľom.“

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite