Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V centre Bratislavy došlo k streľbe, prípad už vyšetruje NAKA

.tasr .slovensko

Páchateľ, ktorý mal strieľať na Zámockej ulici, je na úteku.

V centre Bratislavy došlo k streľbe, prípad už vyšetruje NAKA SITA/Martin Medňanský

v centre Bratislavy na Zámockej ulici sa v stredu večer strieľalo. Na sociálnej sieti na to upozornilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (PZ) v Bratislave.

„Dnes krátko po 19.00 h došlo na Zámockej ulici k streľbe. Prípadom sa aktuálne intenzívne zaoberajú viaceré útvary v pôsobnosti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. Len čo to situácia umožní, k prípadu poskytneme bližšie informácie,“ uviedla polícia.

Jedna z obyvateliek Zámockej ulice pre TASR priblížila, že počula minimálne sedem výstrelov. Na mieste sú podľa jej slov viaceré policajné autá aj záchranári. 

„Môžem potvrdiť zásah záchranárov, na mieste sú dve osoby bez známok života, jedna osoba je zranená. Posádka ju ošetrila a transportovala do nemocnice,“ priblížila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS). Doplnila, že viac informácií nateraz nemôže poskytnúť. 

Zranenú osobu následne previezli do Nemocnice Staré Mesto. „Môžeme potvrdiť, že vo večerných hodinách sme prijali ženu so strelným poranením dolných končatín. Pacientka sa v tejto chvíli podrobuje potrebnému vyšetreniu,“ uviedla pre TASR hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská.

Páchateľ, ktorý mal strieľať na Zámockej ulici, je na úteku. Pre TASR to potvrdili z prostredia polície. Muž má mať na sebe tmavú šiltovku, bundu a modré rifle. Je ozbrojený. Streľba si mala vyžiadať dvoch mŕtvych mužov do 30 rokov. Postrelená bola barmanka, ktorú previezli so zranením do nemocnice. 

Po páchateľovi začal pátrať aj policajný vrtuľník. 

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite