Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

SaS neotvorila parlamentnú schôdzu preto, aby Slovensko zistilo, kto mu vládne

.sita .juraj Petrovič .slovensko

Predseda strany Sloboda a Solidarita Richard Sulík tvrdí, že im nejde o to, aby blokovali parlament.

SaS neotvorila parlamentnú schôdzu preto, aby Slovensko zistilo, kto mu vládne SITA/Branislav Bibel Minister financií SR Igor Matovič a predseda vlády SR Eduard Heger počas rokovania 102. schôdze vlády SR. Bratislava, 14. september 2022.

ukazuje sa, že silné reči Igora Matoviča o tom, ako bude bez SaS vo vláde kľud a pokoj na prácu nevydržali ani po prvé otvorenie schôdze Národnej rady po odchode SaS z vládnej koalície. Nedostatok poslancov na otvorenie schôdze ukazuje Hegerovi s Matovičom, že na pomoc SmeroHlasu a fašistov sa budú môcť  spoľahnúť len vtedy, keď pôjde o zákony, ktoré im budú vyhovovať. Tak ako pri protirómskych zmenách Matovičovho inflačného balíčka.

Predsedníčka poslaneckého klubu strany Sloboda a Solidarita (SaS) Anna Zemanová uviedla, že dnešnú riadnu 72. schôdzu Národnej rady SR neotvorili preto, aby Slovensko „konečne zistilo, kto tu vládne“. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite