Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

SaS pripravuje návrh na odvolanie Matoviča, spolupracovať chce aj so stranou Hlas-SD

.sita .slovensko

Sulík dodal, že v tomto prípade budú rokovať aj so stranou Hlas-SD, keďže jej predseda Peter Pellegrini sa vyjadril, že je pripravený dodať zvyšné podpisy.

SaS pripravuje návrh na odvolanie Matoviča, spolupracovať chce aj so stranou Hlas-SD SITA/Martin Medňanský

strana Sloboda a Solidarita (SaS) ide pripraviť návrh na odvolanie lídra hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti a ministra financií Igora Matoviča, vyhlásil na dnešnej tlačovej konferencii predseda SaS Richard Sulík. Zároveň povedal, že koaličným poslancom umožnia podpísať sa pod odvolanie predsedu OĽaNO z postu ministra. 

Sulík dodal, že v tomto prípade budú rokovať aj so stranou Hlas - sociálna demokracia (Hlas-SD), keďže jej predseda Peter Pellegrini sa vyjadril, že je pripravený dodať zvyšné podpisy. „Predtým však chceme osloviť poslancov OĽaNO a dať im možnosť podpísať sa pod odvolanie," uviedol Sulík. Anna Zemanová verí, že hnutie OĽaNO pochopí, že problémom je jeden človek a odvolávanie nakoniec nebude potrebné.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite