Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Poslanec Andrej Stančík žiada od OĽaNO zaujať jasný postoj k spolupráci poslancov Gyimesiho a Tarabu

.sita .slovensko

Pán Gyimesi by si mal uvedomiť, že je politik Národnej rady SR, a nie Orbánovho Maďarska, hovorí Stančík.

Poslanec Andrej Stančík žiada od OĽaNO zaujať jasný postoj k spolupráci poslancov Gyimesiho a Tarabu facebook/andrej stančík

poslanec Andrej Stančík (OĽaNO) žiada od vedenia hnutia a vedenia poslaneckého klubu OĽaNO zaujatie jasného postoja k spolupráci poslancov Györgya Gyimesiho (OĽaNO) a nezaradeného poslanca Tomáša Tarabu. Poslanec Stančík odsudzuje spoločný návrh Gyimesiho a Tarabu o zákaze vyvesovať na budovy štátnych inštitúcií symboly hnutí, či komunít propagujúcich akýkoľvek druh sexuálnej orientácie. V tlačovej správe o tom informoval asistent poslanca Stančíka.

„Návrh považujem za prvoplánové a nechutné vytĺkanie politických bodov na homofóbii a predsudkoch. O tomto návrhu sa ani neunúval oboznámiť klub, s nikým o ňom nediskutoval. Všetkých nás tým prekvapil a ide o jasný rozpor s koaličnou zmluvou. Pán Gyimesi by si mal uvedomiť, že je politik Národnej rady SR, a nie Orbánovho Maďarska,“ povedal Stančík. 

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite