Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bývalý špeciálny prokurátor Kováčik trvá na tom, že je nevinný

.sita .slovensko

Skutky kladené mu za vinu označil Dušan K. pred senátom Najvyššieho súdu SR za číry výmysel.

Bývalý špeciálny prokurátor Kováčik trvá na tom, že je nevinný SITA/PETER MAĎAR

bývalý špeciálny prokurátor Dušan K. trvá na svojej nevine. Uviedol to dnes v rámci svojej výpovede pred Najvyšším súdom SR. Senát sa ho totiž na verejnom zasadnutí o jeho odvolaní proti neprávoplatnému odsúdeniu rozhodol vypočuť v rámci doplnenia dokazovania. Obžalovaný uviedol, že vypovedať bude, ale odmietol odpovedať na otázky prokurátora. Ešte predtým oboznámil predseda senátu Peter Štift podstatnú časť odvolania obžalovaného v rozsahu stoviek strán.

„Budem tvrdiť aj na smrteľnej posteli - týchto skutkov som sa nedopustil," vyhlásil Dušan K. Skutky kladené mu za vinu zároveň označil za číry výmysel. „Celé trestné stíhanie je postavené len na výpovediach kajúcnikov, ktorým hrozili vysoké tresty na 25 rokov až na doživotie," skonštatoval obžalovaný.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite