Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Spojené štáty sú v tom s vami, odkazuje manželka amerického prezidenta Slovákom

.sita .slovensko

Cieľom jej trojdňovej návštevy prvej dámy USA je poďakovať Slovensku za podporu, ktorú poskytuje Ukrajine a Ukrajincom utekajúcim pred vojnou.

Spojené štáty sú v tom s vami, odkazuje manželka amerického prezidenta Slovákom SITA/AP Photo/Susan Walsh, Pool

chcem poďakovať všetkým ľuďom na Slovensku, že otvorili svoje náručia, otvorili svoje domovy, ale hlavne otvorili svoje srdca. Spojené štáty stoja za vami a sú v tom s vami. Počas návštevy východného Slovenska to vyhlásila prvá dáma Spojených štátov amerických Jill Bidenová v prítomnosti premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO). Vyjadrenie prvej dámy zverejnil vo svojom na sociálnej sieti profile predseda vlády Heger.

Bidenová pricestovala na Slovensku v sobotu 7. apríla. Cieľom jej trojdňovej návštevy je poďakovať Slovensku za podporu, ktorú poskytuje Ukrajine a Ukrajincom utekajúcim pred vojnou. Prvá dáma USA dnes navštívila východné Slovensko, kde mala naplánované stretnutie s ukrajinskými ženami a deťmi, humanitárnymi pracovníkmi a Slovákmi, ktorí podporujú rodiny utečencov.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite