Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovič hovorí, že SaS sa pre ignorovanie veta o pomoci rodinám chystá na odchod z koalície

.sita .slovensko

Toto máme avizované od ľudí, ktorým vadí, že ich do toho Sulík tlačí, tvrdí Matovič.

Matovič hovorí, že SaS sa pre ignorovanie veta o pomoci rodinám chystá na odchod z koalície SITA/Jana Birošová

budúci týždeň v stredu sa strana Sloboda a Solidarita postaví na tlačovku a povie, že ak bude koalícia ignorovať veto o pomoci rodinám a návrh prejde cez vládu a následne sa predloží do parlamentu, SaS odchádza z koalície. V rádiu Expres v relácii Braňo Závodský Naživo to povedal minister financií a líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti Igor Matovič. Zopakoval tak svoj starší výrok.

„Toto máme avizované od ľudí, ktorým vadí, že ich do toho Sulík tlačí,“ povedal Matovič s tým, že celý balík pomoci je v súlade s programovým vyhlásením vlády a netreba ho dávať na koaličnú radu. Líder OĽaNO kritizoval v relácii šéfa SaS Richarda Sulíka za to, že si „robil kampaň, ako zlyhal Matovič“, keď dve poslankyne OĽaNO nehlasovali za vydanie poslanca Roberta Fica na väzobné stíhanie „Hlúpe, detinské, primitívne,“ poznamenal Matovič s tým, že zlyhali dve poslankyne z 50 členov klubu OĽaNO. Podľa Matoviča kritika Sulíka bola „divadielko“ a treba ju vnímať v kontexte toho, čo sa stane na budúcu stredu.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite