Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Sme rodina bude v jesenných voľbách spolupracovať s koalíciou i opozíciou, tvrdí Kollár

.tasr .slovensko

Čo sa týka primátorských postov, v niektorých mestách chce Sme rodina navrhnúť vlastného kandidáta. Mená zatiaľ Kollár nekonkretizoval.

Sme rodina bude v jesenných voľbách spolupracovať s koalíciou i opozíciou, tvrdí Kollár SITA/Branislav Bibel

sme rodina bude v jesenných spojených komunálnych voľbách vytvárať samostatné partnerstvá, diskutuje o nich s koaličnými i opozičnými stranami. Pre TASR to uviedol predseda hnutia a Národnej rady (NR) SR Boris Kollár.

V Bratislave hnutie podľa jeho slov neplánuje postaviť protikandidáta súčasnému primátorovi Matúšovi Vallovi. „Vyzerá to, že v dosť veľa mestách sa budeme spájať s Hlasom-SD,“ doplnil.

Pri voľbe predsedov samosprávnych krajov hnutie podľa slov Kollára podporí kandidátov OĽaNO v Žilinskom a Trnavskom kraji.

„Je možné a vysoko pravdepodobné, že možno v Košiciach budeme podporovať kandidáta z opozičných radov,“ doplnil pre TASR. Čo sa týka Prešova, tam ešte hnutie podľa slov Kollára nemá finálne rozhodnutie.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite