Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Premiér podporí zo svojej rezervy rozvoj komunitného života po pandémii

.tasr .slovensko

Predseda vlády Eduard Heger (OĽANO) podporí zo svojej rezervy aktivity zamerané na rozvoj komunitného života po pandémii, najmä na spoločenské a športové aktivity.

Premiér podporí zo svojej rezervy rozvoj komunitného života po pandémii SITA/Ľudovít Vaniher

vyhlásil ďalšiu výzvu a na tento účel vyčlenil 300.000 eur, pričom maximálna výška požadovanej a poskytnutej dotácie má byť 10.000 eur. TASR o tom informoval tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

„Na Slovensko sa pomaly vracia život, ktorý sme žili pred pandémiou. Opatrenia sa uvoľňujú a ľudia sa postupne opäť začínajú stretávať. Dúfam, že aj táto výzva pomôže v rozvoji komunitného života a podporí rôzne spoločenské aktivity, ktoré ľudí spájajú,“ uviedol premiér.

Tlačový odbor ozrejmil, že výzva je už zverejnená a zapojiť sa do nej môžu samosprávy, mimovládne a neziskové organizácie, nadácie, cirkvi, ale aj výchovno-vzdelávacie inštitúcie. Žiadosti možno predkladať prostredníctvom elektronického formulára, a to do 23. mája. Bližšie informácie o výzve i formulár sú zverejnené na webe vlády.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite