Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Žilinka podpísal memorandum o spolupráci medzi ukrajinskou a slovenskou generálnou prokuratúrou

.sita .slovensko

Dôvodom pre podpis memoranda bolo aj zaistenie efektívnej spolupráce a maximálnej možnej pomoci v trestných konaniach týkajúcich sa medzinárodného ozbrojeného konfliktu na Ukrajine.

Žilinka podpísal memorandum o spolupráci medzi ukrajinskou a slovenskou generálnou prokuratúrou Maroš Žilinka - generálny prokurátor SR / Facebook

generálny prokurátor Maroš Žilinka podpísal spolu s generálnou prokurátorkou Ukrajiny Irynou Valentynivnou Venediktovou v Užhorode Memorandum o spolupráci medzi Generálnou prokuratúrou Ukrajiny a Generálnou prokuratúrou SR. Informoval o tom vo svojom profile na sociálnej sieti po skončení stretnutia. 

Dôvodmi pre podpis memoranda bolo zaistenie efektívnej spolupráce a maximálnej možnej pomoci v trestných konaniach týkajúcich sa medzinárodného ozbrojeného konfliktu na Ukrajine, zhromažďovania a zaznamenávania dôkazov o vojnových zločinoch a porušeniach medzinárodného humanitárneho práva potrebných pre súdne konania, výmeny informácií a vzájomného poskytovania právnej pomoci vrátane využívania odovzdávania trestných konaní a vydávania osôb.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite