Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štát chce zabezpečiť potrebné tovary a služby na riešenie prílevu cudzincov spôsobený konfliktom

.sita .slovensko

Kabinet v tejto súvislosti v stredu s pripomienkami schválil nariadenie na vykonanie niektorých opatrení hospodárskej mobilizácie.

Štát chce zabezpečiť potrebné tovary a služby na riešenie prílevu cudzincov spôsobený konfliktom SITA/AP Photo/Darko Vojinovic

štát chce zabezpečiť potrebné tovary a služby na riešenie prílevu cudzincov spôsobený vojnovým konfliktom na Ukrajine. Vláda v tejto súvislosti v stredu s pripomienkami schválila nariadenie na vykonanie niektorých opatrení hospodárskej mobilizácie. Podľa materiálu ministerstvá alebo okresné úrady, ktoré sú subjektmi hospodárskej mobilizácie, vyberú vhodné ubytovacie zariadenia, ktoré budú slúžiť pre núdzové ubytovanie odídencov.

Rezort životného prostredia zabezpečí prostredníctvom subjektov hospodárskej mobilizácie výrobu a dodávku pitnej vody, Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR dodávku balenej pitnej vody.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite