Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Podľa Šeligu má o dohode s USA ešte rokovať Sme rodina s ministrami

.tasr .slovensko

Za ľudí podľa Šeligu podporí návrh dohody, verí, že Národná rada (NR) SR zmluvu schváli.

Podľa Šeligu má o dohode s USA ešte rokovať Sme rodina s ministrami SITA/Branislav Bibel

o návrhu zmluvy o obrannej spolupráci s USA už rokovali poslanecké kluby s ministrom obrany Jaroslavom Naďom (OĽANO) i ministrom zahraničných vecí Ivanom Korčokom (nominant SaS). Sme rodina má ešte rokovať s ministrami o otázkach, ktoré si poslanci potrebujú vyjasniť. V diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy to uviedol poslanec parlamentu zo Za ľudí Juraj Šeliga. Prezidentka Zuzana Čaputová chcela podľa neho interpretačnou doložkou rozptýliť obavy. Poslanec Smeru-SD Richard Takáč si naopak myslí, že prezidentka svojím krokom potvrdila pochybnosti o obsahu dohody.

Za ľudí podľa Šeligu podporí návrh dohody, verí, že Národná rada (NR) SR zmluvu schváli. „Ak mám správnu informáciu, Sme rodina bude rokovať s ministrami tak, aby im boli otázky vysvetlené,“ skonštatoval. Dohoda podľa neho zvýši bezpečnosť SR a neznamená budovanie základní ani prítomnosť jadrových zbraní.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite