Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Lengvarský tvrdí, že reforma nemocníc je len začiatkom upratovania v zdravotníctve

.tasr .slovensko

Prehodnocovať sa v nasledujúcom období majú jednotlivé typy oddelení. Šéf rezortu nevidí dôvod na rušenie tých pracovísk, ktoré spĺňajú podmienky, ktoré sa od nich vyžadujú.

Lengvarský tvrdí, že reforma nemocníc je len začiatkom upratovania v zdravotníctve SITA/Branislav Bibel

optimalizácia siete nemocníc, čiže reforma nemocničného sektora, je len začiatok upratovania v systéme zdravotníctva. Pre TASR to v bilančnom rozhovore povedal minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽaNO). Myslí si, že reformu vysvetlil dostatočne koaličným partnerom a tiež v regiónoch.

Prehodnocovať sa v nasledujúcom období majú jednotlivé typy oddelení. Šéf rezortu nevidí dôvod na rušenie tých pracovísk, ktoré spĺňajú podmienky, ktoré sa od nich vyžadujú. Priblížil, že keď jednotlivé nemocnice dostanú povolenie na zaradenie v určitom type, zdravotná poisťovňa bude mať povinnosť ich zazmluvniť. Ceny zmlúv sa budú podľa Lengvarského riadiť tzv.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite