Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Najvyšší súd prepustil z väzby bývalého funkcionára SIS Ľubomíra A.

.sita .slovensko

Prokurátor Úradu Špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) v rámci prípadu Babylon obžaloval Ľubomíra A. a ďalšie dve osoby z pokračovacieho obzvlášť závažného zločinu vydierania, legalizácie príjmu z trestnej činnosti a Ľubomíra A. aj zo zločinu podplácania.

Najvyšší súd prepustil z väzby bývalého funkcionára SIS Ľubomíra A. TASR/Jaroslav Novák Na snímke bývalý šéf kontrarozviedky Slovenskej informačnej služby (SIS) Ľubomír A. prichádza v sprievode policajnej eskorty na Špecializovaný trestný súd (ŠTS) v Pezinku 26. novembra 2020

bývalý šéf kontrarozviedky Slovenskej informačnej služby Ľubomír A., ktorý je stíhaný v kauze Babylon, ide z väzby na slobodu. Ako informovala hovorkyňa Najvyššieho súdu SR (NS SR) Alexandra Važanová, senát 1T NS SR na dnešnom neverejnom zasadnutí zrušil uznesenie Špecializovaného trestného súdu zo začiatku decembra, ktorým bola zamietnutá žiadosť Ľubomíra A.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite