Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dáta bez pátosu: 5 dní do Vianoc – Slovensko v obkľúčení bláznov

.dáta bez pátosu .slovensko

Ani Maďari, ani Poliaci, ani Česi a najhoršie, že ani Rakúšania nemajú rozum. Otvorené penzióny, lyžujúci hostia, punčujúci vianočníci, športujúci tenisti, futbalisti, gymnasti, florbalisti, OP alebo OTP režimy, deti v školách a zlomené krivky.

Dáta bez pátosu: 5 dní do Vianoc – Slovensko v obkľúčení bláznov

slovensko technicky s otvorenými kantínami po montovniach, v logistických skladoch, samozrejme aj v nemocniciach a v domovoch dôchodcov neotvorí ani lokálnu pizérku. Strach je veľký a vírus sa vírusí len mimo tovární.

Reštaurácie aj so 100 % zaočkovaným personálom totálne bez hostí, ALE v Nitrianskom Pravne DSS-ka s pracovníkmi zaočkovanými na 70 % ošetruje zdravotne znevýhodnených dôchodcov. Policajti zaočkovaní rovnako na 70 %, vojaci podobne, lekári s antivaxermi medzi sebou, na ministerstvách sa denne testujú neočkovaní pracovníci na recepcii, ALE nemožno ubytovať zaočkovanú rodinu v penzióne vedľa zasneženého svahu bez stravovania! Vírus je prevít.

Paradoxy, asymetrie a nezmysly. Konzílium v utajení, koaličná rada v kóme a politici v delíriu. 5 dní do Vianoc a príde pokoj.

Už to vydržíme, vykrvácame, prejdeme ešte 4-krát hranice na trhy do Mošoňu, do Valtíc, do Hainburdu, do Noveho Targu a potom stopka. Aj tak je u nás v gastro, turistike a v cestovnom ruchu vysoká DPH. Tak načo produkovať HDP. Mon Tov Ňa. Momentový kľúč je osobnosťou roka a šlabikár je zbytočná literatúra. Kondička z tréningu je najväčší parťák vírusu a displej na „strojoch“ detí a mládeže je prirodzená ochrana. Vitajte v Krajine neobyčajných riešení a prekvapivých výsledkov.

Dobrou správou je, že sa nám rozbehli dôchodcovia do očko-centier a je ich 4-krát viac týždenne ako pred dvome mesiacmi, keď bežala lotérka. Ale vraj bola mimoriadne úspešná.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite