Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico je stíhaný za vyzývanie k porušovaniu zákazu vychádzania, uviedol Hamran

.sita .slovensko

Dočasný policajný prezident zdôraznil, že polícia bude konať vo vzťahu ku komukoľvek bez ohľadu na to, z akého politického spektra pochádza.

Fico je stíhaný za vyzývanie k porušovaniu zákazu vychádzania, uviedol Hamran SITA/Branislav Bibel

dočasný policajný prezident Štefan Hamran informoval, že Robert Fico (Smer-SD) je stíhaný za to, že vyzval, aby sa hromadne porušovala dôležitá povinnosť, a tou je zákaz vychádzania. „Vy sa nemôžete za účelom protivládneho protestu, trebárs aj v aute, niekde zhromaždiť. Taká výnimka nie je. Je to porušenie dohodnutých pravidiel hry,“ vyhlásil Hamran v súvislosti s minulotýždňovým predvedením Fica na políciu, keď sa mal začať protivládny protest ľudí, ktorí sprievodom v autách a trúbením mali dať najavo nespokojnosť s vládou.

Hamran upozornil, že Fico nebol zadržaný, pretože nebol ako poslanec pristihnutý pri trestnom čine. „Obvinený bol predvedený na základe dožiadania orgánu činného v trestnom konaní,“ poznamenal policajný prezident.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite