Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Krajniak: Sme v stave, že väčšina ľudí neverí žiadnej štátnej autorite

.tasr .slovensko

Sme v stave, že väčšina ľudí na Slovensku neverí žiadnej štátnej autorite. Jediné, čo sa pre obnovu dôvery v štát dá spraviť, je ľuďom skutočne pomáhať. V diskusnej relácii Sobotné dialógy v RTVS to vyhlásil minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak (Sme rodina).

Krajniak: Sme v stave, že väčšina ľudí neverí žiadnej štátnej autorite SITA/Ľudovít Vaniher

„Ľudia dnes neveria nikomu. Rozumiem im vzhľadom na to, na čo všetko sa musia pozerať. Dôveru narúša to, že politici raz niečo sľúbia, ale urobia nakoniec niečo iné. Rovnako aj to, že majú pocit, že nech sa udejú akékoľvek voľby, nič sa nezmení," skonštatoval minister. Myslí si, že je dôležité nehádať sa o "fleky", ale diskutovať napríklad o pomoci ľuďom v exekúciách.

Nezaradený poslanec Národnej rady SR a líder mimoparlamentnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini si myslí, že na Slovensku je situácia veľmi vážna, rastú ceny energií i potravín, je nedostatok niektorých komodít, nastala tretia vlna pandémie nového koronavírusu, ľudia majú strach zo zníženia životného štandardu a vládna koalícia otvára témy, ktoré neriešia reálne problémy ľudí.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite