Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Obvineného podnikateľa Petra Košča prepája bytovka v bratislavskom Ružinove s funkcionármi strany Smer-SD

.sita .slovensko

Nadácia Zastavme korupciu zistila, že susedom podnikateľa, ktorý je obvinený z podplácania bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika, bol ešte do začiatku tohto roka bývalý minister vnútra za stranu Smer-SD Robert Kaliňák.

Obvineného podnikateľa Petra Košča prepája bytovka v bratislavskom Ružinove s funkcionármi strany Smer-SD SITA/Jana Birošová

obvineného podnikateľa Petra Košča prepája bytovka v bratislavskom Ružinove s viacerými funkcionármi strany Smer - sociálna demokracia (Smer-SD). Upozornila na to Nadácia Zastavme korupciu (NZK) na svojej internetovej stránke. Susedom podnikateľa, ktorý je obvinený z podplácania bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika, bol ešte do začiatku tohto roka bývalý minister vnútra za stranu Smer-SD Robert Kaliňák. NZK na to prišla tak, že si vyžiadala výpis vlastníkov budovy z katastra nehnuteľností, v ktorej mal Peter Košč byt.

„Peter Košč vlastní v Ružinove byt na najvyššom poschodí od roku 2013 a jeho susedom bol dlho, až do februára tohto roka, podpredseda Smeru a exminister vnútra Robert Kaliňák. Podnikateľ byt kúpil od Roberta Grohola (v katastri je bez diakritiky, poznámka NZK). Muž s menom Róbert Grohoľ sledoval podľa Denníka N začiatkom roka novinárku Moniku Tódovú.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite