Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Erik Baláž končí v strane Spolu, dôvodom je nedôvera v nové vedenie

.sita .slovensko

Strana Spolu mala v sobotu 25. septembra snem, na ktorom si za nového predsedu zvolili bývalého člena strany Za ľudí Miroslava Kollára.

Erik Baláž končí v strane Spolu, dôvodom je nedôvera v nové vedenie

odborník na environmentálne témy Erik Baláž končí v strane Spolu – občianska demokracia (Spolu). Ako informoval vo svojom profile na sociálnej sieti, dôvodom je jeho nedôvera v nové vedenie strany. Baláž ozrejmil, že prestal veriť v úspech tohto projektu, a preto v ňom nebude ďalej aktívny.

„Politika nikdy nebola mojim prirodzeným prostredím. Išiel som do toho preto, že v nej chýbal silný hlas za prírodu. Niečo sa nám podarilo, no v rozhodujúcich parlamentných voľbách sme tesne neuspeli. Napriek tomu som to nevzdal a zostal som v strane aj po voľbách, ako podpredseda strany Spolu, kde sme sa pod vedením Juraja Hipša pokúsili o neľahký reštart," uviedol Baláž s tým, že celý čas vnímal frustráciu členov z neúspechu vo voľbách a aj to, že mnohí neverili novému lídrovi.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite