Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V akcii Pavúk zadržali hlavu organizovanej skupiny prevádzačov

.tasr .slovensko

Policajti mali pri akcii okrem osôb zaistiť vysielačky, fotopasce, rušičky signálov, cigarety bez kolkov či sušinu neznámeho pôvodu, ktorú preskúmajú, či ide o drogy.

V akcii Pavúk zadržali hlavu organizovanej skupiny prevádzačov SITA/KR PZ Banská Bystrica Ilustračná foto

polícia v akcii Pavúk zadržala hlavu organizovanej skupiny prevádzačov. Išlo o významnú a dominantnú organizovanú skupinu pôsobiacu na území Košického a Prešovského kraja. Ako informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru (PZ) SR Denisa Bárdyová, policajti počas akcie zadržali aj muža, na ktorého bol vydaný európsky zatýkací rozkaz.

„Policajti Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii rozložili organizovanú skupinu prevádzačov, ktorá dlhodobo na území východoslovenského kraja páchala trestnú činnosť prevozom nelegálnych migrantov zo Slovenska cez Českú republiku, prípadne cez Poľsko do cieľovej krajiny Nemecká spolková republika,“ priblížila hovorkyňa s tým, že počas tohtotýždňovej akcie zadržali aj hlavného organizátora Radoslava H.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite