Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mimovládky žiadajú europoslancov, aby upozornili politikov na protikorupčný mandát súčasnej vlády

.sita .slovensko

Viacerí aktéri občianskeho sektora na Slovensku adresovali list delegácii europoslancov z Výboru Európskeho parlamentu pre občianske slobody, spravodlivosť a vnútorné veci pred ich dnešným príchodom do Bratislavy.

Mimovládky žiadajú europoslancov, aby upozornili politikov na protikorupčný mandát súčasnej vlády SITA/Jana Birošová

mimovládne organizácie požiadali europoslancov, aby upozornili politikov na protikorupčný mandát súčasnej vlády. Viacerí aktéri občianskeho sektora na Slovensku adresovali list delegácii europoslancov z Výboru Európskeho parlamentu pre občianske slobody, spravodlivosť a vnútorné veci (LIBE) pod vedením poslankyne Sophie in ‘t Veld pred ich dnešným príchodom do Bratislavy. Informovala o tom organizátorka zhromaždení Za slušné Slovensko v Bratislave Veronika Bruncková. Pod list sa podpísali predstavitelia Nadácie Zastavme korupciu, SGI - Inštitútu pre dobre spravovanú spoločnosť, Rady mládeže Bratislavského kraja ako aj iniciatíva Kultúrny reparát, Veda chce žiť a Nadácia Cvernovka.

Mimovládky pripomenuli, že po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej prišla delegácia tohto výboru na Slovensko hneď v marci 2018.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite