Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vláda odvolala Stachuru, Filipovú a Kriššáka z Rady vlády SR pre prevenciu kriminality

.sita .slovensko

Novými členmi Rady vlády SR pre prevenciu kriminality bude od 17. septembra štátny tajomník Ministerstva zdravotníctva SR Kamil Száza, štátna tajomníčka Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR Svetlana Síthová a zástupca mimovládnych organizácií Maroš Chmelík.

Vláda odvolala Stachuru, Filipovú a Kriššáka z Rady vlády SR pre prevenciu kriminality

vláda na rokovaní vo štvrtok 16. septembra odvolala z funkcie členov Rady vlády SR pre prevenciu kriminality Petra Stachuru, Moniku Filipovú a Tomáša Kriššáka. Zároveň na ich miesto vymenovala štátneho tajomníka Ministerstva zdravotníctva SR Kamila Száza, štátnu tajomníčku Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR Svetlanu Síthovú a zástupcu mimovládnych organizácií Maroša Chmelíka. Tí do novej funkcie nastúpia 17. septembra.

Predsedom Rady vlády SR pre prevenciu kriminality je minister vnútra SR Roman Mikulec (OĽaNO) a jej podpredsedníčkou je ministerka spravodlivosti SR Mária Kolíková (nom.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite