Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Čaputová získala cenu Justitia Awards, ktorá oceňuje ženy v právnických profesiách

.sita .slovensko

Ceny Justitia Awards udelili počas galaceremónie v troch kategóriách: medzinárodné líderky, akademické ocenenie a ceny pre mladé výnimočné právničky.

Čaputová získala cenu Justitia Awards, ktorá oceňuje ženy v právnických profesiách SITA/Branislav Bibel

prezidentka SR Zuzana Čaputová získala cenu Justitia Awards, ktorú udeľuje organizácia Women in Law Initiative so sídlom vo Viedni. Ako informoval hovorca hlavy štátu Martin Strižinec, poslaním organizácie je spájať predovšetkým ženy pracujúce v rôznych právnických profesiách po celom svete. Je platformou pre diskusiu a výmenu informácií a skúseností v najrôznejších ekonomických a spoločenských oblastiach, kde sa uplatňuje právo. Presadzuje zlepšenie pozície žien v právnických profesiách a podporuje ženské líderstvo v tejto oblasti. Spája ženy-právničky nielen z právnej praxe, ale aj z oblasti právnej teórie a akademických inštitúcií.

Ceny Justitia Awards udelili počas galaceremónie v troch kategóriách: medzinárodné líderky, akademické ocenenie a ceny pre mladé výnimočné právničky.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite